Is het mogelijk om gewicht te verliezen zonder versterkers ?

Fresh Fingers gewicht te verliezen zonder versterkers ?

Varkensvlees, het is beter te vervangen door rundvlees en kip. Vis wordt verbruikt 4 keer per week, kunt u kiezen voor forel, sardines, evenals witte heilbot. Moet het niet worden, haring en zalm. Maar de vrucht moet zijn om in een menu. Moeilijk gerecht, het plannen van de dag Fresh Fingers tijdens neeon bestaan, maar de Algemene regels voor de ontwikkeling, weet aanbevolen. In het bijzonder, zwak Ontbijt.

Het lijkt Fresh Fingers een paar stukken

Fresh FingersBrood en een klein deel van de vruchten. Was zonder grenzen, dus hier de applicatie zelfs bananen. Of gekookte blaadjes. Het ontbijt wordt al zwaarder. Heeft een typisch Mediterrane gerechten: vis, olijfolie. Hoe vreemd het diner, maar het vlees wordt vervangen door vis (vooral Lean), of plantaardige eiwitten (peulvruchten). Voor het verfraaien van uw favoriete groenten en olijfolie opnieuw. Als u wilt dat een meer compacte lunch optie, voeg pasta van durum tarwe of rijst Fresh Fingers.

Het Mediterrane dieetKolacja eiwitten. De meeste van de vis, maar zonder olie. Het bevat makkelijk groenten. Misschien is de Melk van de groep, die, in principe, in een kleine Mediterrane keuken. De nadruk wordt gelegd op de yoghurt, zure melk, kaas en yoghurt zonder toevoegingen. Voor het diner kunt u een 125 gr. wijn, de dagelijkse volume. Voor de details, navedenega. Vlees de tijd. 150 g vis in dezelfde maat. Eieren in totaal per week, indien nodig, Fresh Fingers mag niet hoger dan 3-4 eenheden. De vrucht kan worden gegeten binnen een dag tot 3 porties van melk-items of groepen tot 200 ml. van yoghurt en 30 gram. kaas. Dagelijkse calorische waarde van 1000-1200 kcal.

Zoals hierboven vermeld, de meeste van de producten op de tafel in de voeding worden gebruikt raw. Vanwege dit, de meeste van de recepten – een verscheidenheid van salades en vleesgerechten. Vis is vaak gekookte of gegrilde groenten, gebakken in de oven. Ontbijt kan beter, nagasama havermout of brood met kaas parketom. Bijvoorbeeld, op basis van de koe, kaas en komkommer pulp, genomen in gelijke hoeveelheden (80-100 g)., Om iets te maken als crème. Het voegt een beetje knoflook en kruiden en spreid Fresh Fingers het mengsel op alle brood. Liefhebbers van exotische smaken, weet niet, rastvorite kaas en noten, kunt u gebruik maken van de volgende ideeën: papaya wassen, snijden vlees, mix met franje en een handje cashewnoten. Alles wat je nodig hebt om te vullen van de vrucht. Drank kan met het brood.”

Als een Fresh Fingers goede verschillende

Fresh FingersOsinovoe en fruit-en-melk-mengsel. Wortelsap verbindt met de artisjok in de verhouding 3: 1. Moet je ook toevoegen 1 theelepel olijfolie, honing en citroensap. Of blender tot klop de yoghurt met een banaan en wat kaneel. De Lunch kan worden vertegenwoordigd ragout aubergine, paprika, tomaten etiquite. Supplementen voert ui en kruiden. Fans van bijzondere smaken, zoals yoghurt, saus met peper. Indien Fresh Fingers nodig, geeft meer verzadiging op Regie gebakken kip, Marinero in het sap van de citroen. Onder de diverse recepten, salades kunnen worden identificacao als volgt: 4-5 radijsjes wassen en hak de tomaten en de paprika snijd de stengels van de prei en reepjes komkommer. Navullingen genomen olijven, wijnazijn en olijfolie.

Het belangrijkste resultaat van deze procedure navisystem werknemers geldt niet alleen voor het verwijderen van het extra gewicht, maar het reinigen van de lever, versterkt de wanden van bloedvaten. Een positief effect op het hele lichaam wordt bereikt door balansirnym energie, een hoog percentage meervoudig onverzadigde vetzuren en plantaardige voedingsmiddelen. Bovendien, omdat de producten niet warmtebehandeling ondergaan, zijn ze in staat om hun nuttige eigenschappen en hen te leiden.

Negatieve feedback in het systeem is klein,dat is heel logisch. Controleren, in het bijzonder, een belangrijk onderdeel in het dieet niet gedaan zo veel calorieën dus niet te leiden tot acute honger en behouden van de vitaliteit. Het enige dat kan lijken uitdagende – aanzienlijke vermindering van Fresh Fingers het bedrag van enkelvoudige koolhydraten en voorkomen in te frituren.

Het naleven van de principes van het proces of het leven in het hiernamaals, dan langer. Omdat het gewicht verlies zachte, meer dan 1-2 kg kunnen niet worden opgelost binnen een week. Maar het resultaat duurt een lange tijd. Moeilijk om te komen tot een redelijke dieet, negamatter, hoewel de concurrentie. Echter, ceteris paribus, is zeker een bezoek waard. Misschien zal ik uw gids zijn op de weg naar harmonie. Dit systeem zal bijdragen aan het ontwikkelen van de juiste voeding gewoonten, zal nooit meer terugkeren naar verschrikkelijke bedragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *